Η ομάδα της κλινική μας

Το εξειδικευμένο ιατρικό, διοικητικό & νοσηλευτικό προσωπικό μας αποτελεί εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναστασία Γραβιά

Χειρούργος Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Οδοντιατρικής σχολής Αθηνών. Αποτελεί την ιατρό βοηθό- συνεργάτη της κλινικής. Με κατανόηση προς τον ασθενή και προσήλωση αντιμετωπίζει τα οδοντοστοματολογικά προβλήματα, Επιβλέπει όλες τις ορθοδοντικές θεραπείες.

Σωτηρία Σαντίκου

Υπεύθυνη κλινικού τομέα
Μέλος της κλινικής επί συνεχή 15 έτη.

Ως εξειδικευμένη βοηθός οδοντιάτρου αναλαμβάνει επιμέρους κλινικές εργασίες. Φροντίζει την εύρυθμη λειτουργία του κλινικού τομέα & τον πλήρη εφοδιασμό. Κατά τη διάρκεια των κλινικών εργασιών συντονίζει τη ροή των ραντεβού & ενημερώνει τους ασθενείς για .την πορεία της θεραπείας τους.

Μαρία Παπαδημητρίου

Front office Manager

Υπεύθυνη της υποδοχής των ασθενών κατά την έλευσή τους στην κλινική και την διαχείρισή τους στον χώρο της αναμονής. Καθορίζει δια ζώσης και τηλεφωνικά τα ραντεβού των ασθενών και την ανανέωση του προγράμματος όλων των κλινικών εργασιών, καθώς και την αντίστοιχη ενημέρωση της ομάδας.

Έλενα Ζαχαροπούλου

Βοηθός κλινικών εργασιών

Υποστήριξη του κλινικού χώρου κατά τις ορθοδοντικές εργασίες. Ως βοηθός των ιατρών δρομολογεί διαδικασίες άμεσου εφοδιασμού, αποστείρωσης & απολύμανσης, καθώς και φροντίδας του κλινικού χώρου.