Συγκράτηση ορθοδοντικής θεραπείας

Συγκράτηση ορθοδοντικής θεραπείας 15 Μαρτίου 2022

Συγκράτηση ορθοδοντικής θεραπείας

Ολοκληρώσατε τη θεραπεία σας;

Ήρθε η ώρα της απαραίτητης συγκράτησης!

Ολοκληρώνοντας την ορθοδοντική σας θεραπεία & αποκτώντας ένα νέο, υγιές & όμορφο χαμόγελο, δημιουργούμε έναν αποτελεσματικό & ανώδυνο τρόπο, ώστε να γίνεται συγκράτηση των δοντιών σας και να διατηρηθεί  το όμορφο αποτέλεσμα.

Γιατί είναι, όμως, απαραίτητη η συγκράτηση των δοντιών σας;

Υπάρχει ένας παράγοντας μέσα στην γνάθο που συγκρατεί τα δόντια: οι ίνες του περιοδοντίου. Δεδομένου ότι τα δόντια συγκρατούνταν σε λάθος θέση πριν την ορθοδοντική θεραπεία, οι ίνες έχουν μια μικρή τάση επαναφοράς των δοντιών.

Δεν υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψουν τα δόντια σας στην αρχική τους θέση, φροντίζουμε, όμως, να διατηρούμε με λεπτομέρεια το άψογο αποτέλεσμα των δοντιών σας.

Πώς το επιτυγχάνουμε;

Toποθετώντας αρχικά ένα λεπτό σύρμα κολλημένο στην εσωτερική επιφάνεια των μπροστινών δοντιών το οποίο δε φαίνεται καθόλου και δεν εμποδίζει στην ομιλία και τη μάσηση.

Επιπλέον, δημιουργούμε στην κλινική μας έναν λεπτό διαφανή νάρθηκα προς χρήση τη νύχτα για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Η διαδικασία αυτή είναι λεπτομερής και ιδιαίτερα σημαντικό, άμεση για τους ασθενείς μας. Φροντίζουμε από την πρώτη τους επίσκεψη έως και μετά το τέλος της θεραπείας να διατηρούν…ένα μεγάλο χαμόγελο.

Smile with us!